Svensk Teaterteknisk Förening, för alla yrkesgrupper inom teater, film och event. STTF är Svenskt OISTAT Center, en internationell organisation för scenografer, teaterarkitekter och teatertekniker.
Bli medlem! Nätverka - öka din kunskap!

Nya digitala teaterordboken för din smartphone

Digital Theatre Words (DTW) – är en professionell teater ordlista för teatermänniskor runt om i världen . DTW erbjuder 24 språk och med mer än 2000 teatertermer är DTW det perfekta verktyget för internationella teatersamarbeten i fem världsdelar. Gratis nedladdning med 20 gratis sökningar . Det som började som ett svenskt projekt är nu ett internationellt!

Download from App Store (iOS)
Download from Google Play (Android)
Download DTW App Tutorial

The 24 languages are Bulgarian, Catalan, Cantonese Chinese, Simplified Chinese, Serbian, Czech, English (US), Spanish (Eu), Dutch, Polish, Swedish, Korean, German, Traditional Chinese, Danish, Finnish, Greek, Hebrew, Italian, Japanese, Lithuanian, Portuguese (Brazil), Russian, and Turkish.

Find Online & Desktop Version of DTW Here

 

 

 

dtw

Add a Comment