Svensk Teaterteknisk Förening, för alla yrkesgrupper inom teater, film och event. STTF är Svenskt OISTAT Center, en internationell organisation för scenografer, teaterarkitekter och teatertekniker.
Bli medlem! Nätverka - öka din kunskap!

Proscen om Maskin- och Lyftteknik

Numret som är fyllt av information om den nya standarden för maskin- och lyfteknik för scen och event, SS-EN 17206:20 är ute nu.

I samband med att artikeln publiceras erbjuder SIS STTF´s medlemmar den nya standarden SS-EN 17206:20 med 20% rabatt på beställningar fram till sista augusti. Beställningar ska då mailas in till kundservice@sis.se och rabattkod STTF måste anges. Obs ni måste maila in och inte lägga ordern direkt på SIS hemsida.

Numret ska komma i brevlådorna under vecka 20. I tidningen utöver standarden SS-EN 17206:20 också ett reportage om Puy de Fou, temaparken i västra Frankrike och mycket annat. Har du inte fått ditt nummer? Hör av dig till proscen@sttf.se