Svensk Teaterteknisk Förening, för alla yrkesgrupper inom teater, film och event. STTF är Svenskt OISTAT Center, en internationell organisation för scenografer, teaterarkitekter och teatertekniker.
Bli medlem! Nätverka - öka din kunskap!

Cirkus Cirkör söker Teknisk samordnare

 CIRKUS CIRKÖR söker dig som vill arbeta med att utveckla, samordna och ta Cirkus Cirkörs tekniska, innovativa och produktionsmässiga arbete till nästa nivå. Du vill vara en i teamet och arbeta med att driva och skapa de team och förutsättningarna som krävs för att Cirkör ska kunna leva upp till sin vision om att förändra världen med konst, kultur och cirkus för att sätta Sverige på världens nycirkuskarta. På Cirkör har vi en kultur där erfarenhets- och kunskapsutbyte är normen och vi är en organisation där människor uppmuntras, växer, tar eget ansvar, har mandat, vågar testa, misslyckas och lyckas. Cirkörs ledord är uppkäftigt engagemang, solidarisk individualism och kvalitativ galenskap. 

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för allt som rör det scentekniska arbetet med betoning på verksamhetsplanering, arbetsledning, budget, uppföljning, tillverkning, lokaler, tekniska innovationer utveckling, säkerhet – både operativt och strategiskt. Du ska coacha och arbetsleda hallansvarig och riggteknisk personal, samt rekrytera och leda produktionsanställd teknisk personal. Du ingår i teamet på Konst, produktion och turné och arbetar nära verksamhetsledaren på enheten. I vissa frågor rapporterar du direkt till VD 

LÄS MER I ANNONSEN NEDAN!