Svensk Teaterteknisk Förening, för alla yrkesgrupper inom teater, film och event. STTF är Svenskt OISTAT Center, en internationell organisation för scenografer, teaterarkitekter och teatertekniker.
Bli medlem! Nätverka - öka din kunskap!

CHEF ÖVER KOSTYMTEKNIK

Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm. Senaste ansökningsdag 23 maj

Kulturhuset Stadsteatern söker dig som har en gedigen erfarenhet från scenkonstbranschen med utbildning inom kostymområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god kännedom avseende en teaters processer och förutsättningar såväl tekniska som konstnärliga. Du är väl insatt i det tekniska arbete som kostymteknikens område innebär. Du har erfarenhet av arbetsledning samt tycker om att kommunicera och samverka. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande. 

Klicka här för mer information om tjänsten